Reviews PDF Afdrukken E-mailadres

25 september 2019

Na een vriendelijk ontvangst, heerlijk genoten in dit appartement met alle voorzieningen zoals ruim terras en airco. Dichtbij de hotspots  aan de Costa del Sol waardoor we in 5 dagen veel hebben kunnen zien!

Grts, Paulien Enneke Ilona en Mirella

=======================================================================

5 september 2019

Het appartement was brandschoon en netjes en had alles wat we nodig hadden. Het is moeilijk om een appartement met 3 slaapkamers te vinden, deze was geweldig. Het ligt dicht bij alle voorzieningen en met een prachtige gemeenschappelijke tuin en zwembaden. Heel erg bedankt, we hebben een geweldige tijd gehad in jullie appartement. Echt een aanrader.

Familie Malena Burgos (E)

=======================================================================

30 augustus 2019

De accommodatie is zeer goed heeft alles, de locatie is alleen een beetje ver van het strand met de auto 5 minuten, maar er is een parkeerplaats in de buurt, zeer rustige en bewaakte urbanisatie 24 uur.

Familie Miguel Matas Rosales (E)

=======================================================================

13 augustus 2019

Wat een heerlijke plek, we kunnen niets anders zeggen!

Wij hebben in de zomer van 2019 gebruik gemaakt van het appartement van Bart en Manon.
Wij zijn een gezin met een zoon van 12 en een klein zoontje van 11 maanden, en dit appartement was perfect voor ons! Waarom? Het was heerlijk rustig op het park. De zwembaden, beide super goed en snel bereikbaar, waren heerlijk rustig, goed onderhouden, schoon, heerlijke ligbedden, parasols en kinderbadjes. Fantastisch als je niet van enorme drukte houdt. De oudste zoon had beneden lekker zijn eigen plek met tweepersoonsbed en badkamer, heerlijk die ruimte!

Het appartement is geweldig. Een zeer nette, luxe, complete keuken, niets wat er niet is. Drie ruime, nette, schone slaapkamers ieder met een eigen badkamer. Het terras was heerlijk groot en afgesloten, echt fijn om daar lekker te eten s'avonds en zo nu en dan een boekje te lezen. Ook fijn - je kunt je auto binnen onder het appartement parkeren, heerlijk als het erg warm is dat je in een koele auto kunt stappen.

Ben je op zoek naar wat meer drukte? Stap in de auto en binnen 4 minuten sta je in la cala de Mijas, een heerlijk strand met verschillende strandtenten waar je ligbedjes kan huren. Grote supermarkt op een steenworp afstand. Je hebt wel echt een auto nodig als je dit appartement boekt.

Wij hebben het echt fantastisch gehad. We zijn zo vriendelijk ontvangen, de koelkast nog vol, het babybedje stond klaar, echt ontzettend fijn als je op je bestemming aankomt dat alles al klaar staat. Complimenten voor Bart & Manon en ook aan Helgo & zijn vrouw hoe alles was geregeld, hoe we zijn ontvangen, hoe het contact was voorafgaand, tijdens en na onze vakantie was echt heel erg fijn. Ook toen we tijdens de vakantie wat vragen hadden waren jullie steeds goed bereikbaar en reageerden heel snel.

Wij komen zeker en heel graag nog eens terug!

Familie Lek (NL)

=======================================================================

Hallo Bart en Manon, 24 april 2019.

Tweede verblijf in hun appartement voor een gezin van vier volwassenen, geweldige plek, zeer schoon en huiselijk met alle voorzieningen die u zou kunnen vereisen. Bart was erg goed met het organiseren van in- en uitchecken, ondanks dat we laat aankwamen en laat vertrokken, nogmaals bedankt voor je gastvrijheid!

Anami en familie (GB)

=======================================================================

Hallo lezer, 11 april 2019.

Om niet meer in herhaling te vallen zal het niemand verbazen, dat wij niets toe te voegen hebben aan alle vorige reviews. Onze zoveelste overwintering hier in dit appartement is weer voorbij en weer is de tijd omgevlogen. Net als alle vorige keren kijken wij, na 5 maanden, weer met plezier terug naar alles wat wij hier hadden en deden. Wij genieten elke dag van het groene uitzicht, waar regelmatig de geitenhoeder met zijn kudde voorbij komt voor wat snoeiwerk en natuurlijk de rust. Dit is ons “tweede huis” en wij hebben hier in de loop der tijd veel vrienden en kennissen opgedaan tijdens onze activiteiten. Weer hebben wij een winter in Nederland overgeslagen, maar wel gevolgd via de tv. Zoals elke winter stoken wij schoon en droog hout van de olijfboom en eucalyptus. Deze winter hebben wij 3 kuub hout verstookt, want in Nederland hebben wij geen haard. Met alweer een mooie herinnering gaan wij naar Nederland. Wij wensen alle gasten, die hier na ons komen heel veel plezier. Vermeld mag worden, dat wij uitstekend contact de familie van Gool hadden. Wanneer nodig werd er in samenspraak steeds een oplossing gevonden. Helemaal tof. Saludos al todos,

Ben en Wil Waanders. (NL)

=======================================================================

Hoi Bart en Manon, 23 juni 2018

Deze zomer weer volop genoten van onze vakantie in jullie appartement.
Een appartement waarin het aan niets ontbreekt. Vandaar dat we voor het 2e jaar op rij in jullie appartement zijn geweest en zeker niet voor de laatste keer.
De rust, luxe en ligging zijn recepten die voor ons in ieder geval voor een perfecte vakantie zorgen.
Bedankt voor de gastvrijheid.
Groetjes,
Jeroen en Annette. (NL)

=======================================================================

Lieve Bart en Manon, 14 mei 2018

Wat hebben wij (Sandra, Adrienne, Ilse en ik, Anita)genoten van jullie  appartement. 4 nachten waren natuurlijk veel te kort, we hadden het gemakkelijk 4 weken volgehouden. Jullie appartement is heel ruim, schoon en compleet. We hebben niets gemist, zelfs de melkklopper was aanwezig tot grote vreugde van mijn vriendinnen. De derde slaapkamer en badkamer hebben we niet gebruikt maar ook die zag er goed uit. Het massagebad was heerlijk voor mijn lichaam, een cadeautje ❤️. Jullie hebben ons goed voorbereid met alle informatie en navigatie mailtjes en appjes zodat we via onze mobieltjes overal heel gemakkelijk kwamen. We hebben een bezoek gebracht aan het piratenstrand en het strand van los Arroyos (goede strandbedden). Waar we van heerlijke maaltijden en sangria hebben genoten.  Op zaterdag zijn we naar Malaga gegaan. Makkelijk bereikbaar en ook goed parkeren. We hebben daar de middag en avond doorgebracht, het werd steeds gezelliger met live muziek in de straatjes. Om niet alleen bourgondisch te zijn, hebben we ook de kerk van Malaga bezocht. Elke ruimte was daar prachtig aangekleed en ook het plafond, heel indrukwekkend. De tv in jullie appartement heeft Nederlandse zenders hierdoor hebben we kunnen zien dat een “kip” het songfestival heeft gewonnen. Het complex van jullie appartement ziet er goed uit. Mooie tuinen en erg schoon, ook de zwembaden worden goed onderhouden. Voor ons was het water iets te koud maar dat komt vast in de loop van het jaar goed. Wij waren hier van 10 t/m 14 mei. Bedankt voor alles en een dikke kus,

Sandra, Adrienne, Ilse en Anita (NL)

=======================================================================

Hallo lezer. 11 april 2018

Het zal je niet verbazen, dat wij ons hier “thuis” voelen. Dat blijkt uit het feit, dat dit de 6 de overwintering is in dit heerlijke appartement. Gezegd moet worden, dat de contacten met Vitania, aanspreekpersoon Viviana, erg goed is. Zij is goed bereikbaar, net als jij Bart. Onze communicatie was weer helemaal tof. Het geheel zorgt er voor, dat je hier vertrouwd kunt vertoeven. Het rolgordijn bij de trap heeft er voor gezorgd, dat de muren naar beneden droog bleven. Het nieuwe dakje boven de ramen is een geweldige verbetering. Bij regen loopt het water niet meer langs de ramen. Je kunt zelfs het wasgoed in het trapgat hangen als het regent. Deze winter en vooral in februari en maart hebben wij bijzonder veel storm en regen over ons heen gehad. Zelfs de laatste week van ons verblijf in april. Alle jaren is het wel zo, dat wij na 5 maanden de kriebels krijgen om weer naar Nederland te rijden om daar de zomer door te brengen. Wij wensen alle “bewoners” van dit appartement net zoveel woonplezier, als wat wij dat steeds hebben.

Saludos al Todos.

Ben en Wil Waanders. (NL)

=======================================================================

Lieve Manon Bart Lilou en Romi, 2 oktober 2017

We zijn alweer begonnen aan de laatste avond in jullie heerlijke en zeer comfortabel appartement. Een hele maand hebben we mogen genieten van alle luxe, rust, prachtig weer en een (bijna) prive zwembad. We kennen Andalusie al, want we zijn er voor de vierde keer, maar natuurlijk toch de nodige uitstapjes gemaakt. De bergen in, stadjes bezoeken en natuurlijk ook de markt in Malaga bezocht. Echt een aanrader, alles vers en heerlijke tapas!! Reeglmatig lekker uiteten, kortom genieten met een hoofdletter. Wat bovendien erg prettig was, was de warme ontvangst van Mirna en de contacten (bij vragen) met Bart. We hebben ook tegen elkaar gezegd, dat dit toch wel heel bijzonder was. Wij voelde ons welkom hier. Hebben er een heel warm gevoel aan over gehouden. Vandaag ook heel lang met Mirna zitten praten. Wat een lieve en hartelijke vrouw. We hebben haar ook een keer meegenomen om samen boodschapjes te doen en dat was erggezellig. Morgen naar huisen dat is ook fijn, maar ditappartement, Mirna en Bart & Manon hebben deze vakantie onvergetelijk gemaakt!!

Liefs Hans en Marianne (NL)

=======================================================================

Dear Bart and Manon, 20 augustus - 3 september

Had a wunderful stay in your beautiful apartment. The shutters on the windows are amazing, we are waking up really late. Everything we could ask for was there. Had a great time and we would definately come back aswe have friends here.

Nicola Simon and Josh, Archie, Scarlett. (GB)

=======================================================================

Lieve Bart en Manon, 15 juli - 2 augustus 2017

Twee en een halve week vakantie met jullie. Het was weer fantastisch om samen met jullie te genieten van het appartement en van zon, zee en strand en bovenal van de kleinkinderen Lilou en Romi. Fijn dat ik er weer bij was. Dagjes uit b.v. Marbella het Oranjepleintje en tapas!! In Caruela winkelen en eten. In Mirramar ook winkelen en tapas. La Cala de Mijas Costa dit jaar ook meer bezocht. Het was weer top, bedankt en dikke kus!

Liefs "Oma" Ine (NL)

=======================================================================

Beste Bart en Manon, 13 juli 2017

Ons verblijf in jullie appartement was grandioos. Omdat wij bekend zijn aan de Costa del Sol, hebben wij erg genoten. Wij hebben hier zelfs gewoond. In Benalmadena (2002 - 2007). Een huurauto is een pre. De kamers, eigen badkamers, zwembad en de accomodatie, super tevreden. Voor herhaling vatbaar. Wellicht in het najaar.

Groetjes, Jeroen en Annette (NL)

=======================================================================

Beste lezer, 16 november 2016 - 14 april 2017

Dit was onze vijfde overwintering in dit appartement, zegt dat genog of niet!? Wij maakte dit keer de koudste en natste winter mee. Goed voor de natuur en de stuwmeren. Aan iedereen, die in dit appartement gaat logeren, wij wensen jullie een hele fijne tijd toe.

Groet, Ben en Wil Waanders.

=======================================================================

Beste Bart en Manon, 28 september - 26 oktober 2016

Ons verlof is weer voorbij, Alles ok en tot volgend jaar.

Groetjes, Pol en Tina. Belgie. (B)

=======================================================================

Beste Bart Manon en de Kids, 21 augustus 2016

5 Dagen met de familie Peeters in jullie mooie appartement. Alle dagen volop zon dus genieten in het prive zwembad met ons zessen. Uitstapjes gemaakt naar o.a. het mondiane Marbella, net zoiets als bij ons Drimmelen. Verder nog een dagje naar het piratenstrand geweest. Ook de plaatselijke dierentuin nog bezocht in Fuengirola. ook nog enkele tips van jullie gevolgd wat betreft lekker eten. Qua appartement niks op aan te merken, alleen maar positief, zoals de slaapkamer inclusief bedden en wasgelegenheden. Dus alles bij elkaar een mooie aanrader voor iedereen die een mooie en fijn vakantie wilt!! Super appartement.

Groetjes, Kees en Joke

=======================================================================

A nuestro

=======================================================================

Beste Bart en Manon, 18 april - 30 mei 2016

Ondanks de jullie bekende tegenslagen onderweg naar jullie appartement, hebben we toch een fijne tijd gehad in jullie appartement. Deze keer zijn we wat dichter bij huis gebleven en hebben we de strandtentjes van La Cala regelmatig bezocht, lekker eten voor weinig! Natuurlijk ook weer de golfbanen bezocht, al hebben we minder vaak gespeeld dan andere jaren. We wensen jullie samen, met jullie dochters, een fijne tijd en we houden, via de mail, contact.

Lieve groet, Loek en Irene de Vries.

=======================================================================

Beste lezer, 17 november 2015 - 15 april 2016

Na 5 maanden hier "thuis" wonen, vertrekken we weer. Over hoe het was, verwijzen wij naar onze vorige verhalen in dit gastenboek. Voor de komende winter ligt ons plan weer klaar, als de gezondheid ons niet in de steek laat. Daarom hebben wij ons kerstboompje beneden in de kast laten liggen. Dat zegt voldoende!! Informatie over mooie fiets- wandelroutes overoude omgebouwde spoorlijnen kun je vinden op www.viasverdes.com . Stations gebouwtjes zijn nu restaurants, hotel en fiets verhuur. De Tv is thans HD, dus veel scherper beeld en de WiFi is een verademing, vergeleken met wat het was. Aan de sleutelbos zit nu een poortsleutel. Die is waarschijnlijk alleen voor de nachten. Wij troffen de poort geen enkele keer afgesloten aan. Wij wensen alle gasten in dit appartement veel woongenot , want dat is het!! Bart en Manon, bedankt voor de fijne communicatie.

Saludos, Ben en Wil Waanders.

=======================================================================

Bart en Manon, 1 - 15 november 2015

Wederom heerlijk gehad. Jammer dat het zwembad buiten gebruik was. Fijn met de Nederlandse TV zenders en het WiFi! Het blijft een super appartement met alle comfort.

Lieve groet, Trees Fred, Rod en Ciska

=======================================================================

Bart en Manon, 29 oktober 2015

Alles was weer goed en wel, tot 2016. In 2014 was ik iets vergeten op te schrijven, het was alles oke. We hebben een kleine BBQ gekocht en mede gebracht naar hier. Mogen wij vragen aan allen die hier gebruiken te poetsen na ieder gebruik? Hartelijk dank!

Vele groeten en hartelijk dank, Pol en Tina Belgie.

=======================================================================

Beste Bart en Manon, 11 juni 2015

Wij vonden het fijn dat wij een week te gast mochten zijn in jullie appartement. Hetwas goed vertoeven, mooie kamers,fijn zwembad. Kortom een mooi complex.Ook hebben wij genoten van zon, zee, strand en de wijde omgeving. Mirella heeft ons veel laten zien, allemaal geweldig. Bedankt en tot ziens

Groetjes, Peter en Mariet Harmelink.

Hoi lieve mensen, 11 juni 2015

Wat was het hier weer fijn! Het was een mooi en bijzonder verblijf hier deze week. Thnx!!

Dikke kus Mirella

==================================================================================

Beste Bart en Manon, 2 juni 2015

Weerbijna 4 heerlijke weken doorgebracht in jullie mooie appartement, na 2x bij de bovenburen geweest te zijn, nu voor de 2de keer bij jullie! We hebben heerlijk relaxte weken gehad, lekker gegeten ( Casa Roberto in Fuengirola....een aanrader) dorpjes bezocht en natuurlijk gegolfd, de voornaamste reden om naar de Costa te gaan... Complimenten voor het professionele sauswerk van Ben, we zagen het direct toen we binnen kwamen. Nu weer terug naar Nederland waar de zomer ook alweer in aantocht is!

Lieve groet, Loek en Irene de Vries.

==================================================================================

Hallo Lezer, 9 april 2015

Voor de derde keer hier de winter doorgebracht, gedurende ruim 4 maanden. Dat zegt voldoende over dit appartement. Het genieten we van de vogel concerten, de rust,natuur en prachtige wandelroutes. In december 2014 is er een nieuw 3,5 km lang wandelpad aangelegd langs het strand. Het begint bij de oude toren en loopt richting Calahonda. Een mooie autoroute: Sentenil, Olvera, Sahara de la Sierra, Grazalema. Jekunt El Bosquenog aan doen en dan via Grazalena en Ronda terug. De afstanden zijn niet enorm, maar op de bergweggetjes schiet je niet op. Je bent een hele dag van huis. Vanaf de slagboom linksaf richting Alhaurin al Grande. Volgende tip: ga eens eten bij een Venta, die zie je langs alle wegen. Daar eet je voor weinig. Nog eentje: bij de Chinees Ying Ling aan de Calle la Cruz in Fuengirola eet je een menu voor €4,95. Pekingeend is 1 euro duurder. Wij gaan weer naar Nederland om te genieten van onze eigen omgeveing, kinderen en kleinkinderen. Bart, bedankt voor de fijn en goede communicatie die we hadden.

Groet, Ben en Wil Waanders

==================================================================================

Beste familie van Gool, 11 mei 2014

Nog een paar dagen en ons verblijf (15-4 t/m 16-5) zit er weer op. We hebben het fijn gehad in uw luxe, van alle gemakken voorziene appartement. Uitstekende bedden, heerlijk bubbelbad en zelfs een blender was aanwezig. Heel jammer dat WiFi niet zo functioneerde als zou moeten, maar we hebben ook een aantal weken uitstekend bereik gehad. Het zwembad is prachtig en goed onderhouden, tuineen lust voor het oog. Euwig zonde dat er zoveel leeg staat en dat hier en daar al sporen van achteruitgang zijn te bespeuren. We hebben (met onze eigen Garmin) het prachtige Andalusie nog beter leren kennen. We waren hier vooral om antwoord te krijgen op een aantal vragen zoals: willen we langere periodes in Andalusie blijven? Zo ja, waar en hoe? Dat weten we inmiddels en zo is deze maand ook een soort werk vakantie geworden. Het beach resort (beach club) vonden wij een zware tegenvaller. Samen met onze vrienden (in het appartement hierboven) zijn we er naartoe gegaan. Je kunt er inderdaad op "lounge"niveau eten en drinken voor "lounge" prijzen, maar behalve het restaurantmet terraswas alles afgesloten. Niet de moeite van een bezoekje waard. Schitterende natuur hebben wij op onze tochten gezien. Wat is Spanje mooi. Ps; We hebben een wijnglas gebroken en de voorraad wijnglazen aangevuld met 6 nieuwe, waarvan we er ook weer 1 gebroken hebben, scherven brengen geluk, hopen we dan maar.

Groeten, Cees en Mechel Schrier.

==================================================================================

Hallo Lezer(es), 11 april 2014

Alweer ruim 4 maanden hier gewoond. Het is weer tijd om onze dierbaren in de armen te sluiten. Tijdens onze overwintering overleed John Wouters op veel te jonge leeftijd. Een enorm verlies voor Mirella en de kinderen, maar ook voor Bart. Wij konden alleen van afstand iedereen sterkte wensen. Wat is dit land mooi. Wekelijks hebben we nieuwe routes gelopen en regelmatig gefietst, o.a. over de groene wegen (via Verde). Ook oude spoorlijnen (ook via Verde) die omgetoverd zijn tot fiets- wandelpaden met vele tunnels. Ga eens het binnenland in. Je mond valt open. Er zijn nog steeds mensen, die de verwilderde katten voeren. Niet doen! Als je weg bent, hebben ze ook niks. Loop eens door de struiken hier tegenover. Daar zitten hagedissen, kleine slangen en konijnen enz....

Veel plezier, Ben en Wil Waanders

==================================================================================

Beste Bart en John, 1 - 30 oktober 2013

Het is weer voorbij onze vakantie, hebben er veel van genoten, prachtig weer, goede gezelschap, veel eten en drinken. De maand is zo voorbij gevlogen. Wij hebben een uitstap gedaan naar El Borge, zeer mooi dorpje in de bergen (+/- 80 km). Hopelijk tot volgend jaar. (met onze vrienden).

Groetjes, Pol en Tina, Marie-Jeanne en Tony.

==================================================================================

Lieve Manon, 16 september 2013

Wat een hysterisch weekend hebben wij beleeft. Gegeten in gezellige etablissementen, BNérs gespot (van Marwijk, Tony Neef en van Bommel). Vrienden voor het leven gemaakt en natuurlijk hysterische spulletjes geshopt. Ik zeg nooit meer naar huis. Bedankt voor het gezellig weekend in jullie mooie appartement.

XXX Knookie ps; Manon, als je ooit besluit om een ander beroep te kiezen dan is taxichauffeur misschien wel iets voor jo, je kent de weg hier op je duimpje.

Lieve Manon, 16 september 2013

Ik had me voorbereid op rust, slaap en bijkom vakantie, maar het is toch iets anders uitgepakt. Maar wel super leuk en gezellig! Jullie appartement is super fijn, echt iets om trots op te zijn. Ook de omgeving, het stadjeen natuurlijk Torremolinos zijn fantastisch. Wat hebben we gelachen en hebben we bizarre dingen meegemaakt. Ik zal deze mini vakantie niet snel vergeten!!

Heel veel liefs, Daan ps; jammer van de WiFi (grapje).

==================================================================================

Ho Hoi, 1 - 10 september 2013

Fantastisch luxe appartement, van alle gemakken voorzien. Onverstelbaar hoeveel huisjes er leeg staan, jammer. Wat ook jammer was, is het feit dat het zwembad wel gevuld was met water, maar dat de pomp niet aanstond en daardoor het water er niet schoon uitzag. Prachtige uitstapjes gemaakt eb vele foto's geschoten. Onze complimenten voor Elly, want het zag er allemaal keurig uit bij aankomst. Helaas geen WiFi.

Andy en Irma

Hallo beste mensen, 1 - 10 september 2013

Prachtig appartement, heerlijke massage douches, heerlijk groot terras. Vaak bij El Bombo gelegen en geluncht. We vonden het wel jammer dat er nog erg veel leeg staat en dat er nog niks open is zoals op internet staat, ben benieuwd of dat nog gaat gebeuren in deze tijd. Je hebt wel een auto nodig hier, zoals ze al aangaven. Zo even naar het centrum lopen is toch net even te ver (gelukkig hadden we een auto). En die hadden we gelukkig ook 10 dagen. Dorpje Mijas was gezellig.We hebben er hier met onze vrienden een gezellig weekje van gemaakt.

Tonnie en Gerrie

==================================================================================

Hi Bart en Manon, 17 augustus 2013

Het bleek een goede zet; na 2 weken regen in Nederland nog even een weekje naar de zon. We hebben het heerlijk gehad in het app.! Van alle gemakken voorzien en het zwembad voor ons zelf. Mooi omgeving, bedankt voor de tips. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Groet, Judy en jasper, Bo en Len

==================================================================================

Hallo allemaal, 15 juli 2013

Weer heerlijk genoten van ons appartementje. Hebben weer een mooi strandje met lounche muziek ontdekt bij Calahonda, vlakbij de Mac Donalds (Royal Beach) staat ook in de tomtom. We hebben tegenwoordig ook WiFi in het app., middels een mobiele telefoon. Deze telefoon is dus niet bedoeld om mee te bellen, anders is het tegoed zo op. Tivoli is ook zeker de moeite waard, dit is een attractie park voor jong en oud. Gaat in het hoog seizoen pas open om 19 uur tot 02 uur. Info hierover vindt u in de klapper.

Groetjes, Bart Manon Lilou & Romi.

==================================================================================

Lieve John en Mirella, 11 juni 2013

5 Dagen in dit super appartement verbleven. Voelde me echt een Gooise vrouw. Lekker rustig, goed kunnen relaxen, mooie omgeving, heerlijk gegeten, wat wil je nog meer? Bedankt dat ik hier mocht verblijven, ook Manon en Bart bedankt.

Liefs, Elise

==================================================================================

Lieve Bart en Manon, 24 mei - 3 juni 2013

Super bedankt voor de gezellige, leuke en zonnige vakantie! Mede dankzij juliie en jullie lieve meiden en oma natuurlijk hebben wij een heerlijke tijd gehad, bedankt!!

Dikke kus, Ronald en Natascha

==================================================================================

Lieve Manon en Bart, 13 mei 2013

Rian en ik hebben weer een heerlijk rustige week gehad, het blijft een fijne plek om te vertoeven....

Liefs, Rian en Ine

==================================================================================

Hallo allemaal, 25 november 2012 - 30 maart 2013

Na 4maanden verblijf in dit appartement, kunnen we kort en krachtig zeggen, dat we ons aansluiten bij alle voorgaande lovende woorden. Van 25-11-2012 t/m 30-3-2013 voelden wij ons hier helemaal thuis. Het is hier oorverdovend stil, hebben een relaxed uitzicht en comfort bij de hand. Alleen voledig internet is nog een probleem. Mensen, voer de katten niet!!! Er komen er steeds meer en de wilde honden komen er ook op af. Er lopen hier enkele stelletjes en een roedel van +/- 12 honden. Die eten ook dat kattenvoer. Onlangs liepen er twee bij de garage ingang. Wandelroutes hier bij de deur: Route 1, beneden bij de rotonde richting La Cala. Na de pijlers van de AP7 linksaf richting La Rosa. Je komt vanzelf in La Cala uit. Heen en terug +/- 2 uur. Nog een 2 uurs route, hier naar boven richting containers lopen. Daar linksaf bij de caravanbouwer recht oversteken. Steil omhoog. Even later iets links aanhouden. Deze weg blijven volgen en je komt vlak voor La Cala bij de autowasserette uit. Via Coin naar Ronda is prachtig met de auto. Daarna van Rond richting Marbella en je geniet aan 1 stuk door.

Geniet van het leven zolang je kunt, groeten, Ben en Wil Waanders

==================================================================================

Beste lezer, 16 - 23 november 2012

Via internet deze locatie gevonden. Het contact met John was snel gelegd en we hebben dan ook, op een paar dingen na, een prima week gehad. Helaas moesten we voor het internet elders terecht, dus iedere ochtend met de auto naar de beachclub om daar de krant en de mails te laden. Wij vinden het complex prachtig en hopen wel dat ze de dingen af gaan maken die nog op stapel staan. in deze tijd van crisis? Erstaat heel veelleeg en in de week dat wij er waren heb ik zo'n 6 a 8 mensen gezien. Super stil dus. Tip: het mooiste terras is "Belvedere"op porte Banos (prachtige plek en prachtig zeezicht). De 3 dagen was het weer bar slecht. Nog nooit zoveel regen tegelijk gezien. Daarna gelukkig nog 5 zonnige dagen. Appartement prima!! We hebbenalle plastic bloemen en plantjes wel zoveel mogelijk uit het zicht gezte! (sorry). Ook ben ik zo vrij geweest om beide koffiezetapparaten te ontkalken (was erg hard nodig!). Wat dingen gebruikt en andere dingen weer aangevuld. Tussentijds een wasje gedraaid....Het ging steeds meer op thuis lijken. Wat ik ook mis is een lijst met noodnummers. Als er onverhoopt iets gebeurd weet je in ieder geval wie je kan bellen (misschien en tip). Morgenochtend weer terug naar het sombere Nederland en als het aan ons ligt, komen we zeker volgend jaar weer terug!

Vriendelijke groet, Peter en Mirjam de Bilt ps: er staat nog een lekker koffie likeurtje op de bar en houtblokken op het terras voor de openhaard.

==================================================================================

Hallo Bart en John, 30 oktober 2012

Ons verlof is weer voorbij een maand vliegt zeer snel. Alleswas oke zeer goe weer, laatste week regen en zon.Wij zien reeds uit voor volgend jaar 2013.

Groeten aan allen, Pol en Tina.

==================================================================================

Beste allemaal,  4 augustus 2012

Heerlijk genoten mooi appartement en van alle luxe voorzien. We hebben genoten van het mooie weer en het heerlijke zwembad!! Hebben uitstapjes gemaakt en vooral Marbella en Gibraltar zijn een aanrader!

Vriendelijke groet, familie Hille.

==================================================================================

Beste allemaal, 2 - 20 juli 2012

We hebben erg genoten in jullie app. Heerlijk ruim, compleet en van alle gemakken voorzien. Lekker zwemmen, bijn een prive zwembad was het. Met de gehuurde auto ben je zo waar je wilt (zeker met jullie tomtom). Prachtig weer, leve de airco, alle geniet factoren aanwezig. Heerlijk veel gelezen, ook boeken/tijdschriften in de lade achtergelaten. Wel maakt het nieuwsgierig waarom het zoveel leeg staat, jammer ook voor zo'n prachtig royaal complex. We hebben het heerlijk gehad.

Frits Marion Vincent en Maijden

==================================================================================

Lieve Manon en Bart, 25 juni 2012

Ik heb genoten van deze dagen met jullie. Het weer was natuurlijk beter als in april. Ik hoop nog vaak van jullie app. te genieten of met jullie of met een vriendin, waarmee ik hier nog in mei was!!

Liefs Ine

==================================================================================

Lieve Baart Manon kids en John, 31 mei 2012

Wij, Jetty en John, hebben heel erg genoten in Mijas. Beachclub Vitania was super!! Restaurants El Cortyillo en El Jinette, ze waren zeer goed.Heerlijke paella, vis, rose, Prima!! Malaga was heel gezellig en zeker Marbella, 11 juni, Pao Closie was bijzonder, San Beknabe! Na 1 week kwamen Frans en Mauiska hier naar ons. We hebben erg genoten met zijn vieren.Haring happen in Fuengirola! Strand is hier heerlijk, El Bombo en Familia, super! Het app. is ook zeer mooi, zeker de ligging, lekker rustig hier! We hebben goed geslapen en ook van het terras genoten. Het weer was fantastisch, slechts 1x zee mist, maar dat trok zo weer op. We komen hier zeker terug.

Groetjes Jetty en John uit Ulvenhout.

==================================================================================

Lieve Bart en Manon, 30 mei 2012

Het was heel fijn om in jullie app. te zijn. Het was heel mooi weer. Ik heb een heerlijke week gehad.

Heel veel groetjes, Rianne vd Maagdenberg.

==================================================================================

Dag lieve mensen, 24 april 2012

Zoals gewoonlijk weer heerlijk genoten van ons appartementje. Hebben zelfs weer iets nieuws ontdekt, de vlindertuin in Benalmadena. Niet echt groot maar zeker een aanrader (staat ook in de tomtom bij favorieten). Het weer was voortreffelijk, hebben zelfs 6dagen op het strand gelegen bij El Bombo (staat ok in de tomtom). Daar kan je ookheerlijk eten en drinken voor een schappelijke prijs!

Hartelijke groet, Bart Manon Lilou Romi en oma Ine.

==================================================================================

Beste John en Bart, 1 - 28 februari 2012

Een heerlijke tijd gehad in jullie mooie appartement! Een prima uitvalsbasis om het veelzijdige Andaluciete leren kennen. We hebben er van genoten en zeker voor herhaling vatbaar!

Groeten, Loek en Irene de Vries

==================================================================================

John en Bart, 31 oktober 2011

Wij zijn weer een maand hier geweest, zeer mooi weer, slechts 3 dagen regen, maar het is voorbij en zien al uit voor volgend jaar 2012. Het was een prachtig verlof, we voelen ons hier thuis. Alles was oke en zeer goed in orde. Nogmaals dank en tot volgend jaar.

Pol en Tina, ps: Wij hebben eengeel strandparasol hier achtergelaten.

==================================================================================

Beste eigenaren, 3 september 2011

Toevallig via Marktpllats, last minute bij jullie appartement terecht gekomen. Zeer mooi complex met prachtig app. en een zeer hulpvaardige, aardige Gema van Vitania. Heerlijk zwembad en aardige medebewoners, jammer dat er niet meer mensen in het app. complex aanwezig waren voor de kinderen. Ook fijn dat er al in het app. wat dingen aanwezig zijn (zeep, water ect). Heel handig en veel info over de omgeving, met de auto zijn we met ons vijven erop uit gegaan. Malaga ook erg leuk, leuke stad en alles op korte rij afstand, prima. Hartelijk dank voor de goede info en prima correspondentie over de mail, een aanrader voor meer familieleden met grote golf interesse met de prachtige golfbanen in de buurt. Misschien tot volgende keer.

Scato, Mariella & kinderen.

==================================================================================

Lieve allemaal, 23 augustus 2011

Die ik, Gerda, niet allemaal ken. Morgen is het allemaal weer voorbij. Een week met volop zon, niets doen en alleen maar genieten. Ja, want genieten is het, samen met jou moeder, Bart, ben ik hier een week geweest. Geweldig!! Wateen stek, en wat een accomodatie. Iedereen die hier mag genieten is een gelukkig mens. Ik wil jou Bart en Manon in het bijzonder bedanken voor de enorme lekkere traktatie. Echt een verrassing hoor! Badankt!!

Vele lieve groeten, Gerda en Ine

==================================================================================

Beste Bart en John, 22 juli - 2 augustus 2011

We hebben het erg fijn gehad ook dankzij jullie appartement. Jammer dat het zo stil is en niet dichter bij het centrum. Leuke uitstapjes gemaakt, veel aan het strand van Calahonda gelegen. En sorry we hebben een huisdier geadopteerd....

Groetjes uit Brabant, Perry, Astrid, Sanne, Mandy en Marco.

==================================================================================

Beste Bart en John, 7 - 21 juli 2011

We hebben genoten van ons verblijf! Appartement is prima en van alle gemakken voorzien. Verder zat het weer ook erg mee, alle dagen zon!! Door alle positieve ervaringen komen we zeer waarschijnlijk nog een keer terug. Hartelijk dank voor het beschikbaar stellen van jullie woning.

Met vriendelijke groet, Natalie, Ferry, Kim, Tess & Lorenzo.

==================================================================================

La Cala de Mijas, 16 mei 2011

Met Bart, Manon, Lilou en Romi een heerlijke vakantie gehad. Zeker met het weer hier deze week, niet al te warm en heerlijk aan het strand. Maar het app.is gewoon top met alles erop en eraan. Ik vind het fantastisch om elke keer weer mee te mogen. Ik heb genoten niet alleen van het app. en de omgeving, maar zeker van mijn kinderen en kleinkinderen.

Liefs, Ine van Gool

==================================================================================

Hoi John en Bart, 8 mei 2011

We hebben met z'n zessen heerlijk genoten van alle luxe die hier is. Heerlijk aan het zwembad gelegen. Het was wel heel rustig, maar dat hebben we als luxe ervaren. we hebben regen gehad, maar ook heerlijk weer, iedereen is goed verkleurd.

Groetjes van ons allemaal.

==================================================================================

14 Dagen Mijas, 9 - 23 maart 2011

We hebben alle weersoorten die er zijn gehad!! Toch hebben we het heerlijk gehad, dankzij jullie app. We hebben mooie wandelingen gemaakt, waarbij onze bergschoenen geen overbodige luxe waren. Het complex wordt vast prachtig als het helemaal af is. Wie weet, zien we het dan nog eens. Bart - John en familie: BEDANKT

Groetjes, Frans en Annemarie Keijzers.

Samen met mijn zus Annemarie en zwager Frans waren wij hier in Mijas. De tips die we thuis al kregen van John en Bart kwamen goed van pas. We bezochten o.a. Mijas, kwamen toevallig bij eenmuziek festival uit in Alhaurin el Grande, ook Ronda was prachtig en waar kan je beter naartoe gaan als het regent? De shopping mal La Canada. Ook Coin hebben we bezocht. Alles was nieuw voor ons alle vier, maar er valt nog heel wat te ontdekken. Heel voldaan en toch ook wat verkleurd vertrekken we morgen weer heel vroeg richting Dorst waar we zoals we net zagen op TV  ook kunnen genieten van mooi weer (zonnig +/- 17 gr) niet verkeerd om thuis te komen.

Groetjes en tot ziens in Dorst, Cees en Els Bastiaansen.

==================================================================================

Dag lieve mensen, 2 maart 2011

Wij hebben zojuist heerlijk genoten van ons eigen appartement. Hier nog een paar weetjes: Trek aub alle kasten en lades een keer open, zodat u weet en ziet wat er in het app. aanwezig is. Alles is voor algemeen gebruik behalve de afgesloten metalen kast in de hoofdslaapkamer, die is prive. Als u verbruiks produkten uit de keuken gebruikt, vul deze dan weer aan, zodat iedereen er plezier van heeft. De salontafel heeft aan beide zijde een lade, hierin liggen wat leesbladen en info en in het wijnrek naast de keuken ligt nog meer info, kaartjes en de TomTom. Op woensdag en zaterdag ochtend is het markt net voor La Cala op het Ferria terrein (slechts op 2 kilometer), erg leuk! Mocht u dingen/spullen uit het app. mee in de huurauto nemen, vergeet deze dan aub niet uit de autote halen voor vertrek, bijvoorbeeld de TomTom met houder. Wij wensen iedereen een zonnig en prettig verblijf toe!!

Bart Manon Lilou & Romi

==================================================================================

Beste Bart en John, 2 - 30 november 2010

Zeker door het verblijf in uw super appartement, hebben wij een geweldige vakantie genoten. Een fantastische maand genoten aan de Costa del Sol. De uitstappen die wij hebben gemaakt waren geweldig zoals, Fuengerola, Malaga, Marbella, Benamaldena en Torremolinos. La Cala is zeer uniek. We hebben hier goede vrienden gemaakt in de Engelse pub bij Allen gelegen vlak aan het strand. Bert en Giselle zijn van Duitse afkomst. Zij hebben hier een woning aangeschaft, zij wonen in Mulheim aan de Ruhr. Volgend jaar zien wij hen terug in oktober 2011 zoals wij bij U reeds hebben afgesproken om het appartement voor 1 maand te huren. Hartelijk dank aan Bart en John

Pluys Leopold en Tina Verberkt Belgie.

==================================================================================

Beste familie van Gool, 6 - 20 september 2010

Wat een heerlijk luxe appartement is dit, alleen zouden een paar traphekjes van bv Kiddyguard geen overbodige luxe zijn, zodat het terras en de keuken veilig zou zijn voor de aller kleinste. We zaten hier met 2 kleintjes van 1 en 2 jaar en kwamen hierdoor soms handen te kort. Verder een heerlijke vakantie gehad en wij zijn ook erg benieuwd hoe het complex er volgend jaar bij ligt. Wij komen dus graag een keertje terug.

Martin en Corry Born, Sander Bianca Caelan en Ryan Kruse.

==================================================================================

Hoi Bart John en partners, 9 - 23 augustus 2010

Twee weken Spanje (Mijas Costa)....het vleigt voorbij. De accomodatie is prachtig. Het zwembad heerlijk rustig. Wel blij dat we een auto hadden, daar je dan naar de omliggende plaatsen kan gaan. Torremolinos was er gezellig. We hadden de mazzel dat de sat-schotel net aangesloten was, dus van het Nederlands weerbericht hoefde we niks te missen, letterlijk en figuurlijk. Kortom een leuke vakantie en een top appartement.

Liefs, Trees en Fred Folkertsma, Rod Ciska en Danny Simons

==================================================================================

Beste Bart en John, 4 juli 2010

Wij hebben hier een super vakantie gehad! Vooral door het mooie weer en omdat het wat afgelegen ligt, maakt het extra aangenaam om hier te verblijven. Het plaatsje La Cala is erg gezellig om te bezoeken. Ook vonden wij het BioParc en het AquaPark super leuk! Wij bedanken jullie voor het aangename verblijf en komen graag nog een keer terug!

Susan en Menno

==================================================================================

Dag Bart en John, 11 juni 2010

Het was een super vakantie mede door jullie geweldige appartement. Door de ruimte, was je bij elkaar, maar iedereen had zijn privacy. Het weer was ideaal, heerlijk om te zonnen en uitstapjes te ondernemen, zoals Mijas, Gibraltar, Benamadena en Fuengirola. Het strand was prima. We hebben regelmatig bij El Bombo de lunch en dinner genuttigd. Je laten verwennen bij Vitania Beachclub is echt super. Wat wil dit zeggen , we komen absoluut terug.

Kees, Elly en Harry

==================================================================================

Beste Bart en John, 2 juni 2010

We hebben een fijne vakantie gehad! Het appartement is mooi en van alle gemakken en luxe voorzien. Service bij problemen is snel en goed, Vitania personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het plaatsje La Cala vinden wij erg gezellig mede door het mooie strand en de gezellige sfeer. Doordat het complex wat afgelegen ligt hebben wij gebruik gemaakt van het taxi vervoer, dat is goed te doen.

Met vriendelijke groet, Fam. De Rijcke, An, Patty en Monique.